«Байєр» надає 26 тис мішків насіння українським аграріям

Джерело:  АгроПравда

Через війну життя людей в Україні кардинально змінилося, у тому числі й у аграріїв.

Дефіцит палива та інших ресурсів, логістичні проблеми з експортом та ускладнений доступ до земельних ділянок в деяких регіонах через бомбардування або замінування, – це лише деякі з проблем, з якими зіштовхуються українські фермери цією весною. Розуміючи потреби та виклики аграріїв, компанія «Байєр», у відповідь на прохання Міністерства аграрної політики та продовольства України, вирішила передати більше 26 тисяч мішків насіння кукурудзи на підтримку українських фермерів. Понад 1250 дрібних господарств у 17 областях України отримають якісне насіння кукурудзи та зможуть додатково засіяти близько 30 тис. га полів кукурудзою.

«Байєр» щиро цінує роботу фермерів у ці важкі часи. І ми хочемо максимально підтримати сільське господарство України. Велика подяка всім нашим працівникам та українським фермерам за те, що вони зробили все можливе, щоб посівний сезон відбувся. Аграрний бізнес ніколи не припиняється!» – зазначив Лаерсіо Бортоліні, керівник Аграрного підрозділу «Байєр» в Україні.

Також компанія продовжує надавати гуманітарну допомогу у формі лікарських засобів, підтримує співробітників, які стали тимчасовими переселенцями, фінансує міжнародні та місцеві громадські організації.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!