«Агро-Регіон» автоматизує роботу елеваторів

Джерело:  AgroTimes

У групі компаній «Агро-Регіон» облік та автоматизація бізнес-процесів об’єднана у власній ERP системі, що дозволяє бути гнучкими та швидко реагувати на запити бізнесу.

 Про це повідомляє пресслужба групи компаній.

«Зміни в технологіях, ринкових умовах і вимогах до бізнесу змушують нас безперервно адаптуватися, тому корпоративну ERP систему ми постійно вдосконалюємо та інтегруємо з іншими ІТ-рішеннями, щоб мати відповіді на всі запитання в одному місці. На сьогодні автоматизовано понад 30 процесів та постійно працюємо над новими», — констатував директор IT NEBULA ГК Агро-Регіон Вадим Янчук.

Зокрема, нещодавно було завершено автоматизацію Миропільського елеватора,  диджиталізувавши облік збиральної кампанії, у наступному році у планах автоматизувати елеватор в Заворичах.

«Серед масштабних проєктів — розробка «з нуля» власної системи для управління земельним банком. Це було ризиковано, однак у результаті отримали систему, яка значно спрощує життя земельній службі, фінансовому департаменту, бухгалтерії та дозволяє топ-менеджменту оперативно отримувати відповіді на виникаючі запитання», — зазначив Вадим Янчук.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!