Україна: порушення функціонування споживчих ринків та фактори їх відновлення

Джерело:  УкрАгроКонсалт

Україна в минулому, теперішньому та майбутньому мала потужну сировинну базу для виробництва багатьох перспективних продуктів, у тому числі крохмалів. Війна показала наскільки вразливими є експортні канали збуту зерна, які ще нещодавно здавались непорушними.

Порушення налагоджених ланцюжків продажів виявило багато проблем в агросекторі та показало зворотний бік прямої залежності економіки країни від сировинного експорту.

Навіть за умов невизначеності та складності побудови довгих стратегій українські компанії активно цікавляться сектором переробки зерна, включаючи виробництво крохмалів, цукристих продуктів, борошна, комбікормів, амінокислот.

Даний інтерес підтримується не тільки привабливими, відносно низькими, внутрішніми цінами на зерно, а й постійним попитом з боку основних галузей споживання, включаючи тваринництво, виробництво борошняних, ковбасних, молоковмісних, кондитерських виробів, напоїв та іншого.

В аналітичному дослідженні «Україна: Порушення функціонування споживчих ринків та фактори їх відновлення» надано поглиблений аналіз поточних тенденцій та подій ринку продуктів переробки зерна, а також драйверів розвитку до 2025 року:

  • Ринок борошна
  • Ринок крохмалю
  • Ринок кормів
  • Ринок цукрових сиропів
  • Ринок амінокислот

Дослідження надає аналіз розвитку виробництва та експорту в розрізі регіонів, компаній та країн, а також рейтинги виробників та експортерів.

Крім того, у звіті надається інформація щодо тенденцій в основних галузях споживання продуктів переробки зерна.

Переглянути зміст>>

Переглянути усі дослідження>>

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!