Крадіжки українського зерна завершаться погано для окупантів

Джерело:  AgroPortal.ua 
зерно

Міністерство аграрної політики та продовольства України останнім часом отримує багато інформації від фермерів з тимчасово окупованих територій про масову крадіжку зерна російськими окупантами.

Про це в інтерв’ю телеканалу «Настоящее время» заявив міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський.

«Увесь агробізнес, який традиційно спілкується між собою, знає про ці факти. Я особисто це чую від багатьох власників елеваторів, які перебувають на окупованих територіях. Йдеться про відвертий грабіж, який іноді навіть намагаються  документально оформити, навіть скласти якісь акти. І це відбувається скрізь на окупованих територіях — особливий сплеск спостерігається протягом останніх двох тижнів», — цитує слова Сольського повідомлення пресслужби Мінагрополітики.

Як зазначив міністр, все це нагадує тридцяті роки минулого століття і ще раз показує справжнє обличчя російського агресора.

Микола Сольський прогнозує, що така ситуація може загрожувати певними проблемами з продовольством на нині тимчасово непідконтрольних територіях.

«На півдні скоро буде урожай пшениці. Але фермери в цій ситуації цілком можуть сказати: «ось вам ключі від трактора — їдьте збирайте самі, якщо хочете»,  – додав він.

На переконання Сольського, це шлях, який завершиться однозначно погано для окупантів.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!