Знизились обсяги передачі зерна залізницею до Польщі та Угорщини

Джерело:  Rail.insider
жд

У серпні скоротились обсяги передачі зернових вантажів через прикордонні переходи з Польщею та Угорщиною. Такі дані оприлюднив заступник директора департаменту технології перевезень та комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов.

Через українсько-польські прикордонні переходи наразі передається 47,7 вагона із зерном на добу. Порівняно із липнем скорочення сягає 12,1 одиниці на добу.

Поменшало і вагонів із зерном, що прямують щодоби до Угорщини, — на 6,3 одиниці. Теперішній показник становить 23,5 вагона на добу.

Водночас у серпні зросли обсяги передачі зернових до Румунії та Словаччини. Так, через українсько-румунські прикордонні переходи щодоби в середньому прямують 47,5 вагона із зерном. Зростання порівняно із липнем сягає 5,8 одиниці на добу.

На 6,1 вагона на добу збільшився обсяг передачі зернових до Словаччини. Теперішній показник становить 30,4 одиниці на добу.

Загальний показник середньодобової передачі зернових вантажів і макухи становить 214 вагонів на добу. Упродовж 11 діб серпня 2024 року обсяг зріс на один вагона на добу.

Як повідомлялося раніше, на понад 60% зріс обсяг передачі зерна залізницею до Румунії у серпні.

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!