Зернотрейдер Viterra веде переговори про злиття з Bunge

Джерело:  Latifundist.com
Viterra

Глобальний зернотрейдер Viterra веде переговори про злиття з американським конкурентом Bunge Ltd. Про це повідомляє джерело, знайоме з цим питанням, пише Reuters.

Немає впевненості в тому, що компанія Viterra, яка частково належить швейцарському гірничо-торгівельному гіганту Glencore, зможе домовитися про умови угоди, сказало джерело, яке побажало залишитися анонімним, оскільки ці обговорення є конфіденційними.

У четвер акції Bunge торгувалися по $92,89, оцінюючи компанію приблизно в $14 млрд.

Viterra, раніше відома як Glencore Agriculture, потрапила в заголовки газет у 2017 році через невдалий підхід до поглинання Bunge, одного з гігантів світової торгівлі зерном, оціненого на той час в $11 млрд.

У травні 2017 року Bunge дала відсіч Glencore після того, як останній запропонував неформальний підхід до обговорення «можливого консенсусного об’єднання бізнесу».

Нагадаємо, російський підрозділ зернотрейдера Viterra (агропідрозділ компанії Glencore) — «Вітерра Рус» — продовжить роботу в рф під новою назвою. Операційний бізнес Viterra в росії планують передати місцевому менеджменту.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!