Завод Укрпромінвест встановив історичний рекорд із виробництва цукру

Джерело:  AgroPortal.ua
сахар

ГК «Укрпромінвест-Агро» 9 січня 2024 року завершила сезон переробки цукрового буряку, який тривав 132 доби і став рекордним для компанії за кількома показниками. Про це говориться у повідомленні компанії у Facebook.

«Гайсинський та Крижопільський цукрові заводи компанії переробили 2,1 млн т цукрового буряку та виробили 337,5 тис. т цукру, що стало рекордним показником для підприємства», — говориться у повідомленні.

Також вперше в Україні компанією була запроваджена технологічна схема виведення цукрового сиропу на зберігання з подальшою переробкою. Зокрема, «Гайсинський цукровий завод» вивів на зберігання 48 тис. т сиропу, з якого навесні планується отримати 26 тис. т кристалічного цукру.

«Високі виробничі показники стали можливими як завдяки врожайності власного буряку на рівні 50 т/га, так і завдяки розширенню партнерської програми «Цукровий буряк — вибір розумних!». Близько 40% сировини, що була перероблена заводами компанії цього сезону, було привезено партнерами-бурякоздавачами, що також є рекордним показником для УПІ-Агро», — зазначили в компанії.

Крім того, цього сезону «Крижопільський цукровий завод» вкотре встановив галузевий рекорд за обсягом цукру, виробленого одним підприємством. Завод виробив 171,57 тис. т цукру, що є найвищим показником в Україні за всі роки цукроваріння.

Для довідки: «Укрпромінвест-Агро» — вертикально інтегрована агропромислова компанія. Земельний банк на даний час складає 116,5 тис. га. Основні напрями діяльності: вирощування сільськогосподарських культур, виробництво цукру, молочне і м’ясне тваринництво,

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!