Виробник дерев’яних іграшок присвятив нову розробку героїзму українських фермерів

Джерело:  AgroTimes

Українська компанія «UGEARS», що розробляє та виготовляє унікальні, механічні 3Д-пазли з дерева, створила конструктор «Трактор перемагає», щоб відзначити силу та мужність українських фермерів.

Про це повідомляє прес-служба виробника.

У перші дні російського повномасштабного вторгнення в Україну в лютому 2022 року в мережі почали поширюватися фотографії та відео українських фермерів, які буксирують своїми тракторами російські танки, різну бронетехніку та вантажівки.

«Тепер і ви можете вшанувати героїзм українських фермерів за допомогою моделі «Трактор перемагає» від Ugears. Цей дерев’яний 3D-конструктор складається з міцного дерев’яного трактора з пружинним приводом із фірмовим елегантним дизайном і механікою Ugears, а також із картонного танка, що можна буксирувати за допомогою спеціального троса», – відзначають у публікації.

Конструкція заводиться ключем, розташованим у нижній частині моделі. Під час опускання важеля зусилля пружини передається на колеса через редуктор, що має маятник для регулювання швидкості. Задні колеса трактора мають обгінну муфту, що дозволяє виконувати більш круті повороти. Люк, двері та капот можна відкривати, а кут повороту коліс можна змінювати, повертаючи їх вручну. Танк виготовлений із картону, тому його можна пошкодити, імітуючи ураження, будь-яким способом.

«Ми сподіваємося, що модель «Трактор перемагає» надихатиме вас і нагадуватиме про те, що кожен може бути сильним, кожен може бути сміливим і протистояти нападнику, який здається сильнішим за вас. Від щирого серця ми дякуємо вам за підтримку України і нагадуємо нашим шанувальникам у всьому світі, що частина прибутку від кожної моделі, замовленої на нашому міжнародному сайті https://ugearsmodels.com/, буде передана на допомогу Україні. Знаємо, що незабаром настане день, коли українські фермери зможуть повернутися до своєї найважливішої місії – годувати світ. Слава захисникам! Слава фермерам!», – додають у публікації.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!