Виробництво цукру в Індії впало на 7%

Джерело:  IDK
тросниковый сахар

Індійські заводи виробили 14,87 млн тонн цукру в період з 1 жовтня по 15 січня, що на 7% менше, ніж попереднього року, через зниження виробництва в ключових штатах Махараштра і Карнатака, повідомила в середу провідна галузева організація.

Виробництво цукру в Махараштрі впало до 5,1 млн. тонн з 6,09 млн. тонн, а виробництво в Карнатаку впало на 12,7% до 3,1 млн. тонн, йдеться в заяві Національної федерації кооперативних цукрових заводів.

Виробництво в північному штаті Уттар-Прадеш зросло на 14,8% до 4,61 млн. тонн, оскільки заводи там рано розпочали роботу, йдеться в повідомленні.

Індія вирішила дозволити заводам перенаправляти до 1,7 млн. тонн цукру на виробництво етанолу, заявили минулого місяця урядові та галузеві чиновники, оскільки Нью-Делі прагне скоротити збої у своїй амбітній програмі з виробництва біопалива.

Оскільки за кілька місяців прем’єр-міністр Нарендре Моді очікує вибори, Індія, яка дуже чутлива до продовольчої інфляції, ймовірно, заборонить експорт цукру, що стане першим обмеженням на експорт з 2016 року.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!