Виклики у торгівлі агропродукцією: кейси, поради та вирішення – долучайтесь до семінару 17 квітня в рамках BLACK SEA GRAIN. KYIV!

Джерело:  УкрАгроКонсалт

Запрошуємо аграріїв долучитися до практичного семінару «Виклики у торгівлі агропродукцією: кейси, поради та вирішення» 17 квітня, в рамках 21 Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN. KYIV.

Семінар проведуть AGA Partners, провідна юридична фірма у сфері міжнародної торгівлі та арбітражу, разом з товарно-брокерською компанією Prospex-Agro. Цей семінар буде присвячено актуальним проблемам, з якими зіткнулися трейдери агропродукції.

Спікери заходу розкажуть про останні тенденції щодо:

  • Найбільш поширених дефолтів за контрактами купівлі-продажу
  • Форс-мажорних обставин
  • Розрахунку збитків

Учасники семінару дізнаються про типові помилки в таких спорах, можливі способи їх запобігання, наслідки невиконання контрактів купівлі-продажу за англійським правом, а також про багато інших питань, які виникають у повсякденній торгівлі трейдерів.

Спікери поділяться практичними знаннями зі свого унікального досвіду, отриманого за більш ніж 20 років консультування провідних сільськогосподарських компаній у більш ніж 500 лондонських арбітражних спорах.

Семінар ґрунтується на аналізі реальних кейсів з акцентом на основні виклики, які постають перед агробізнесом сьогодні.

Захід пройде у форматі інтерактивного спілкування спікерів та аудиторії, під час якого учасникам пропонується ставити запитання та обговорювати проблеми, з якими вони стикаються у повсякденній роботі.

Бронюйте Ваше місце вже зараз!

ПРОГРАМА СЕМІНАРУ

РЕЄСТРАЦІЯ

Дізнайтесь більше про всі можливості участі в конференції BLACK SEA GRAIN.KYIV:

ПРОГРАМА

СТЕНД ТА РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

СПОНСОРСЬКІ ОПЦІЇ

Спонсори конференції: Генеральний Спонсор – Abbey Commodities, Спонсори – QSS, AmSpec. Партнер – Агронайзер.  Конференція проходить за підтримки УЗА, Української аграрної конфедерації, Асоціації Укроліяпром, Асоціації «Дунайська Соя».

Єднаймось задля спільного розвитку та відновлення аграрної України!

 

Бажаєте співпрацювати, стати партнером або
надіслати питання? Будь ласка, звертайтесь:

uac-info@ukragroconsult.org
+380443645585
+38 050 786 13 10 (WA, Viber, Telegram)

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!