«Волошкове поле» планує подвоїти виробництво ультрапастеризованого молока

Джерело:  AgroTimes
Волошкове поле

Молочна компанія «Волошкове поле» планує подвоїти виробництво ультрапастеризованого молока. Для цього вона інвестувала 1,5 млн євро у лінію «Тетрапак» і збільшує виробничі потужності.

Про це розповів генеральний директор «Волошкового поля» Андрій Табалов, пише Forbes Ukraine.

За його словами, ультрапастеризоване молоко у компанії вважають перспективним напрямом для експорту.

«Ідеться про збільшення виробництва, що дозволить більше експортувати. Зараз це приблизно 2 тис. тонн на місяць, але цю цифру ми плануємо подвоїти, – зауважив Андрій Табалов. – Для цього уклали контракт на 1,5 млн євро на поставку лінії «Тетрапак». Це дозволить наростити наші обсяги в Україні, але основну частину ми плануємо експортувати. Зараз певний попит на нашу продукцію є в Молдові і Грузії, а плануємо продавати цю продукцію також у Румунії та Болгарії».

Він додав, що для того, щоб експортний напрямок молочної продукції розвивався швидшими темпами, потрібно вирішити одну проблему в Україні – владнати постійні непорозуміння з виробниками молока.

«Вони говорять про те, що переробники замало платять. А ми закликаємо до переговорів у пошуках золотої середини і застосування європейських практик, – зазначив Андрій Табалов. – Згідно з ними, переробники і виробники домовляються так, щоб біржова молочна продукція на експортних ринках була і якісною, і конкурувала за ціною».

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!