В Узбекистані презентували перший масовий випуск конопляної олії

Джерело:  UzDaily
конопляна олія

У Сирдар’їнській області (Республіка Узбекистан) компанія «Industrial Innovation Group» провела технологічне шоу, в рамках якого відбулася презентація масла з коноплі холодного віджиму.

«Під час технологічного шоу було продемонстровано роботу унікальної автоматизованої лінії розливу олії з конопель: стерилізація, закупорювання, упаковка та етикування товару. Передові технологічні лінії дозволяють забезпечити найвищу якість продукції та зберегти всі корисні властивості олії. Виробнича потужність лінії – 1500 пляшок за годину з моменту розливу до пакування. Швидкість упаковки – до 3000 пляшок на годину», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається в матеріалі, RS Success Agro стала першою компанією в Узбекистані, яка отримала ліцензію від держави на вирощування, переробку, зберігання, транспортування та продаж технічних конопель.

«Олія з конопель ретельно захищена від підробок на найвищому технологічному рівні. Її захищеність можна порівняти з акцизною маркою чи банкнотою. Пляшки з олією промарковані електронною smart-етикеткою із захисною голограмою та системою Track&Trace. Кожна голограма має індивідуальну нумерацію, нанесення якої здійснюється за допомогою запатентованої технології I-MET, що дозволяє зробити номер невід’ємною частиною голограми. За допомогою зчитування QR-коду на етикетці кожен може побачити повний життєвий цикл пляшки Leodar олії з конопель – з моменту посадки насіння до індивідуального споживача. Будь-які спроби змінити або виправити персональні дані призведуть до незворотних пошкоджень і будуть помітні», – зазначила генеральний директор RS Success Agro Робія Ібрагімова.

Директор випробувальної лабораторії RS Success Agro Зайнаб Абдулаєва підкреслила, що олія проходить ретельні дослідження та перевірки в сучасній лабораторії з урахуванням міжнародних стандартів та вимог.

«Наша олія не містить психоактивної сполуки ТГК і сертифікована до застосування у харчових цілях у престижних міжнародних лабораторіях семи країн – США, Китаю, Узбекистану, Німеччини, Швейцарії, Росії, ОАЕ», – додала вона.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!