В Strategie Grains знизили прогноз виробництва пшениці в ЄС

Джерело:  Oilworld
колоски

Консультативна компанія Strategie Grains скоротила свій прогноз щодо виробництва м’якої пшениці в Європейському Союзі у 2024 році, при цьому очікується, що обсяг виробництва, як і раніше, знизиться на 2,5% порівняно з минулим роком через зрив посівної кампанії через дощі.

Компанія Strategie Grains прогнозує, що виробництво м’якої пшениці в ЄС, основної зернової культури блоку, становитиме 122,6 мільйона метричних тонн порівняно зі 122,7 мільйонами, прогнозованими в січні, і на 2,5% нижче від торішнього врожаю в 125,8 мільйона. тонн.

«Надмірні осінні дощі, які вже ускладнюють посівні роботи, все ще викликають занепокоєння з точки зору впливу на потенціал врожайності», – заявила Stategie Grains про м’яку пшеницю у своєму щомісячному звіті щодо зернових у ЄС., повідомляє Рейтер.

Консалтингова компанія знизила свій прогноз виробництва ячменю в ЄС цього року до 53,1 мільйона тонн з прогнозу в 53,4 мільйона тонн минулого місяця, що все ще на 12% вище за торішній рівень, викликаний посухою.

Прогноз врожаю кукурудзи в ЄС був підвищений до 64,0 млн. тонн з 63,6 млн. тонн минулого місяця, що на 4,6% більше, ніж у попередньому році.

Очікується, що фермери ЄС збільшать посів ярого ячменю та кукурудзи після того, як дощ перешкодив деяким виробникам завершити посів озимих зернових, таких як пшениця.

Надмірна вологість також перешкоджала ранньому весняному посіву ячменю у Франції та Іспанії, хоча на рівні ЄС поки що не було серйозних проблем, повідомляє Strategie Grains.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!