В Бердянському порту активізувався експортний трафік зерна

Потужність технологічних ліній «Аскет Шиппінг» тепер дозволяє вести одночасне завантаження шести суден. Стимулом для розширення стивідорного сервісу стала надзвичайно висока для січня завантаженість причалів порту, говориться у повідомленні компанії на сторінці у Facebook.

«Під обробкою портового оператора «Аскет Шиппінг» одночасно вже знаходяться п’ять зернових суден, а шосте – на підході з постановкою до причалу № 8, — повідомив 6 січня 2022 р. СЕО «Аскет Шиппінг» Микола Гапєєв, — Стивідорні бригади виробничого відділення виконують завантаження суден на причалах Бердянського морського порту одночасно на сім технологічних ліній. При цьому в роботі використовується близько двадцяти одиниць технологічного перевантажувального обладнання, більша частина якого була модернізована силами «Аскет Шиппінг», або була виготовлена безпосередньо за нашими розробками».

Він пояснив, що з самого початку 2022 року з Бердянського порту активізувався експортний трафік зернових вантажів, що є не характерним для середини зими. При цьому 30% перевалки зерна в порту забезпечує припортовий складський комплекс «Аскет Шиппінг» ємністю близько 80 тис. т, який відіграє особливу роль у залученні зернових вантажів у Бердянський порт.

«Загалом за підсумками 2021 року обсяг оброблених вантажів компанії «Аскет Шипінг» у Бердянську склав 1,008 млн т, з них власна перевалка — 0,976 млн т. Це приблизно 60% від загальної перевалки Бердянського морського порту», — додав Микола Гапєєв.

Для довідки: компанія «Аскет Шиппінг» працює у п’яти морських портах — Бердянськ, Маріуполь, Херсон, Миколаїв, Одеса та співпрацює з найбільшими зернотрейдерами України.

 

AgroPortal.ua

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!