В A’SPIK Group очікують високий урожай ячменю

Джерело:  AgroPortal.ua
жнива

ТОВ «Агро-Ормс», що входить до складу A’SPIK Group, розпочало жнива з обмолоту ячменю.

Про це повідомило підприємство у Facebook.

Як зазначив головний агроном підприємства Олег Франков, за попередніми прогнозами, ячмінь цього року має показати хороший результат.

«Через декілька днів від старту жнив ми робили проміжні підсумки. Наразі задоволені роботою, яку виконали при підготовці, під час посівної та в догляді. Культура показала себе, у порівнянні з минулим роком, добре. Маємо гідний старт», — сказав Франков.

Загалом мають зібрати культуру з близько 900 га полів.

До робіт залучено близько десяти одиниць збиральної техніки: навісної та самохідної. У полях працюють трактори John Deere та комбайни Class.

Для довідки: A’SPIK Group займається виробництвом цукру, вирощуванням цукрових буряків, зернової групи, сої, кукурудзи, а також тваринництвом. ТОВ «Старокостянтинівцукор» і ПАТ «Шепетівський цукровий комбінат», що входять до групи, спеціалізуються на переробці цукрових буряків, виробництві цукру, патоки, гранульованого жому. Підприємства виробляють 5% загального державного обсягу цукру, що дозволило увійти до топ-5 найбільших виробників цукру. A’SPIK Group в липні 2020 р. завершив покупку ВАТ «Красилівський цукровий завод».

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!