УЗ збирає пропозиції бізнесу щодо проведення аукціонів на відправки у зерновозах

Джерело:  Rail.insider
жд

АТ «Укрзалізниця» наразі збирає пропозиції бізнесу щодо подальшого формату реалізації відправок у зерновозах компанії на аукціонах в ЕТС «Прозорро.Продажі». Про це йшлося під час онлайн-наради представників товариства з учасниками аграрного ринку 10 жовтня.

Заступник директора департаменту технології перевезень та комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов зауважив, що наразі товариство проводить аукціони в ЕТС «Прозорро.Продажі» щодо маршрутних відправок у зерновозах. Водночас компанія чекає на пропозиції ринку щодо формату подальшого проведення торгів стосовно реалізації відправок у зерновозах.

Свою думку висловив представник компанії Cargill Іван Шабля. Так, на аукціони необхідно виставити повагонні відправки, продовжувати проводити голландські аукціони та розглянути проведення торгів до кінця року.

Валерій Ткачов запитав, чи варто пропонувати аукціони щодо відправок через західні прикордонні переходи та маршрути по 28 вагонів. У відповідь компанія «Інтермодальна логістика» зауважила, що такі відправки цікаві, але не маршрутами, а груповими відправками.

Також представник УЗ наголосив на тому, що товариство готове розглянути всі пропозиції бізнесу та попросив їх надати.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!