УЗ реалізувала не всі вагоновідправки у зерновозах на аукціонах 17 листопада

Джерело:  Rail.insider
зерновоз

У п’ятницю, 17 листопада, АТ «Укрзалізниця» розігрувало на англійських аукціонах в ЕТС «Прозорро.Продажі» відправки у зерновозах.

Пропонувалося два види лотів: маршрутні відправки без обмеження полігону вивантаження, а також групові із перестановкою візків в експортному сполученні до Румунії.

На торги щодо маршрутних відправок у зерновозах виставляли 10 лотів по 50 вагонів. Реалізувати вдалося всі вагоновідправки. Остаточна ставка під час аукціонів зростала з 1000 грн до 4077–4250 грн на добу без ПДВ. Кількість пропозицій коливалась від восьми до 10. Серед переможців — ТОВ «Зерно-Агротрейд», ТОВ СП «Нібулон», ТОВ «Надійна транспортна компанія», ТОВ «Промвагонтранс», ТОВ «Експотранс Трейд» і ТОВ «Грейнсвард».

Окрім того, 17 листопада відбулися аукціони з реалізації зерновозів в експортному сполученні до Румунії через переходи Вадул-Сірет і Дяково з перестановкою візків та передачею вагонів колією 1435 мм. Пропонувалося 10 лотів по 28 вагонів. Розіграли вісім із них. Фінальна вартість під час торгів зростала незначно — з 1000 грн на добу до 1010–1250 грн на добу без ПДВ. Переможцями стали такі компанії: ТОВ «УТЛ-2», ТОВ «Грейнсвард» і Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Сосонівка-Агро».

Як повідомлялося раніше, цього тижня  УЗ проведе аукціони з реалізації маршрутних відправок у зерновозах.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!