УЗ провела голландські аукціони з реалізації піввагонів та зерновозів

Джерело:  Rail.insider
зерновоз

У вівторок, 10 жовтня, відбувалися голландські (на зниження ціни) аукціони щодо використання піввагонів та зерновозів філії «Центр транспортної логістики» АТ «Укрзалізниця». Про це пише Rail.insider із посиланням на дані в ЕТС «Прозорро.Продажі».

Піввагони Укрзалізниця пропонувала маршрутними відправками. Так, із 10 лотів по 53 вагони реалізували сім. За початкової вартості 1350 грн/добу єдиний переможець ТОВ «Девкаліон ЛТД» використовуватиме вагони за 243 грн/добу.

Також Укрзалізниця намагалася реалізувати право використання зерновозів з перестановкою візків і передачею вагонів по колії 1435 через румунські та польські прикордонні переходи. Із 10 аукціонів з передачею вагонів через стики Вадул-Сірет і Дяково успішно завершилися два. Переможцем стало ТОВ «Грейнсвард». За початкової ставки 600 грн/добу остаточна скоротилася до 204 грн/добу. На торгах щодо передачі зерновозів через переходи Ягодин і Мостиська ІІ до Польщі учасники були відсутні.

Окрім того, АТ «Укрзалізниця» пропонувало по 20 відправок у зерновозах партіями по п’ять і 10 вагонів у напрямку портів, окрім Ізмаїлу та Рені. Усі аукціони відбулися. Вартість використання зерновозів ЦТЛ стартувала з 600 грн/добу. Кінцева ж ставка для лотів по п’ять вагонів коливалась у діапазоні 246–356 грн/добу, а щодо пропозицій по 10 вагонів — 256–357 грн/добу. Переважну більшість лотів виграли ТОВ «АП Марін» та ТОВ «Перша логістична компанія». Також серед переможців аукціонів — ТОВ «УТЛ-2» і ТОВ «Транспортно-експедиційне підприємство «Горизонт».

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!