USDA збільшили прогноз врожаю та експорту кукурудзи з України

МСХ США USDA
UkrAgroConsult

Україна. Як і очікувалося, оцінки врожаю та експорту пшениці та ячменю залишилися без змін у січневому звіті USDA, натомість урожай та експорт кукурудзи був переглянутий у бік збільшення (на 2 млн тонн та 1 млн тонн відповідно) на тлі стрімкого зростання середньої врожайності під час збирання, зазначають аналітики УкрАгроКонсалт.

Росія. Прогноз урожаю ячменю в Росії був підвищений на 0,5 млн. тонн до 17,5 млн. тонн за рахунок поліпшення показника врожайності. Також, на тлі запровадження окремої квоти, було знижено оцінку експорту пшениці (на 1 млн тонн до 35 млн тонн).

Казахстан. Оцінки врожаю та експорту зернових у Казахстані залишилися незмінними.

Таким чином, урожай зерна в Чорноморському регіоні в 2021/22 МР порівняно з грудневим прогнозом зріс на 1,2% до 208,8 млн. тонн, а експортний потенціал – не змінився.

Детальна інформація про експорт зернових культур і продуктів їх переробки, баланси попиту і пропозиції, цінові тенденції, стан посівів та хід збиральної/посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, що надає швидкий доступ до щоденної оперативної інформації агро ринку Причорномор’я, аналітичних звітів та прогнозів, історичних даних, а також ефективних інструментів для обробки та завантаження даних.

Підвищіть свою ефективність з допомогою агро аналітики вже зараз!

Реєструйтесь, щоб отримати розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!