USDA оголосило про покращення пілотної програми страхування врожаю рижію на 2025 та наступні сільськогосподарські роки

Джерело:  Oilword
Рижієва олія

USDA оголосило про покращення пілотної програми страхування врожаю рижію на 2025 та наступні сільськогосподарські роки. Агенція з управління ризиками USDA (RMA) розширює можливості покриття, дозволяючи підрозділам підприємств та збільшуючи максимальні рівні покриття. Крім того, RMA погоджує дати посіву озимої пшениці для Південних рівнин.

«Агенція з управління ризиками реагує на потреби виробників, розширюючи покриття підрозділів підприємств на виробників рижію та пропонуючи вищі рівні покриття, щоб виробники могли краще управляти своїми ризиками», – заявила адміністратор RMA Марсія Бангер.

Починаючи з 2025 року сільгоспроки набудуть чинності наступні варіанти розширеного покриття:

Розширення підрозділів підприємства до Camelina

Збільшення максимально допустимого рівня покриття з 65% до 85% із кроком 5%

Перегляд термінів посіву рижію в регіоні Південних рівнин з метою приведення їх у відповідність до строків посіву озимої пшениці

RMA співпрацювала із зацікавленими сторонами для модифікації цієї програми. У 2024 сільськогосподарському році виробники застрахували $3 млн за покритою відповідальність на більш ніж 20 000 акрів рижію.

Поліс страхування врожаю рижію пропонує покриття фактичної історії виробництва, яке страхує історичний урожай виробника. Лише рижій, вирощений за контрактом з переробником, має право на покриття, а ціна у контракті використовується для встановлення страхового покриття. Виробники, зацікавлені у посадці та страхуванні рижію, повинні обговорити зі своїм агентом зі страхування врожаю додаткові деталі, включаючи майбутні дати закриття продажів для їхнього регіону та процес письмової угоди.

Страхування врожаю продається та надається виключно через приватних агентів зі страхування врожаю. Список агентів зі страхування врожаю доступний у всіх сервісних центрах USDA та в Інтернеті на сайті RMA Agent Locator.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!