Урожай пшениці та ріпаку в Німеччині у 2024 році знову знизиться

Джерело:  IDK
рапс

Урожай пшениці у Німеччині скоротиться на 5,6% цього року до 20,31 мільйона тонн, повідомила Асоціація фермерських кооперативів країни у своїй останній оцінці врожаю у четвер, продовжуючи прогнози скорочення врожаю.

За прогнозами, урожай озимого ріпаку в Німеччині в 2024 році впаде на 8,4% порівняно з минулим літом до 3,87 млн. тонн.

Зниження очікувалося після скорочення посівних площ, але прогноз пшениці був трохи вищим за попередню оцінку в 20,16 млн тонн після нових офіційних оцінок посівних площ.

Асоціація заявила, що її прогнози трохи змінені, щоб відобразити останні оцінки зі скороченням прогнозів національного статистичного управління з посівних площ пшениці та озимого ріпаку 17 травня.

Скорочення посівних площ очікувалося після дощової осінньої погоди та ширшого використання сільськогосподарських угідь для цілей, включаючи будівництво будинків та розширення інфраструктури сонячної та вітрової енергії.

Порушення осінніх посівів через дощ означає, що врожай м’якої пшениці в ЄС у 2024 році, як очікується, впаде, прогнозує французька консалтингова компанія Strategie Grains.

Сильний дощ минулого тижня на півдні Німеччини міг завдати локальних збитків урожаю, але, як очікується, це не вплине на загальний урожай у країні, заявили в асоціації.

Німеччина є другим за величиною виробником пшениці в Європейському Союзі після Франції та одним із найбільших виробників ріпаку в ЄС, основної олійної культури Європи для виробництва харчової олії та біодизелю.

За прогнозами асоціації, урожай озимого ячменю в Німеччині, який переважно використовується на корм тваринам, впаде на 3,1% до 9,27 млн. тонн.

Урожай ярого ячменю, який в основному використовується для виробництва пива та солоду, за прогнозами, зросте на 33,5% до 1,89 млн. тонн після збільшення посівів на 13%, оскільки фермери перейшли на ярі зернові після осіннього припинення посівів озимих зернових.

За прогнозами, урожай зернової кукурудзи в Німеччині зросте на 0,8% до 4,53 млн. тонн.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!