Урожай кави у Бразилії 2023/24 року продано на 64%

Джерело:  IDK
кофе

Продаж кави бразильськими фермерами в останні тижні зріс, оскільки ціни зросли, але все ще відстають від рівня минулого року і довгострокового середнього показника за цей період, повідомила в п’ятницю консалтингова компанія Safras & Mercado.

За даними Safras, станом на 13 листопада бразильські виробники продали 64% свого врожаю 2023/24 року, що на вісім процентних пунктів вище, ніж у попередньому місяці, але трохи нижче 65%, проданих на цей час у 2022 році, та середнього п’ятирічного показника 66%.

Збільшення темпів продажу після періоду «інерції» відобразило зростання цін на каву, сказав Safras, при цьому ф’ючерси на каву арабіка KCc2, які торгуються на ICE, досягли найвищого рівня майже за п’ять місяців на початку цього тижня.

Продажі могли б бути ще вищими минулого місяця, якби покупці не зберігали «зважену позицію», заявив у своїй заяві консультант Safras Гіл Барабах.

Продажі кави арабіка досягли 60% від очікуваного виробництва, що нижче довгострокового середнього показника в 64%, тоді як продажі кави робуста оцінювалися в 72%, що вище за середній показник за п’ять років у 66%.

Бразилія є найбільшим у світі виробником та експортером кави.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!