“Укрпродукт Груп” не може завершити аудит своєї діяльності за 2021 рік

Джерело:  Fixygen.ua
Укрпродукт

“Укрпродукт Груп”, великий український виробник фасованого масла та плавленого сиру, не може завершити аудит своєї діяльності за 2021 рік та оприлюднити звіт за вказаний період через повномасштабне російське вторгнення в Україну, компанія прагне завершити роботу над документом до кінця серпня 2022 року.

“Укрпродукт” прагне завершити аудит і опублікувати річний звіт до кінця серпня, і в будь-якому разі намагатиметься зробити це якнайшвидше. Торговий звіт з викладом неаудованих результатів та фінансового становища компанії планується випустити пізніше цього місяця (червні)”, – уточнюється у повідомленні виробника на Лондонській фондовій біржі у вівторок. Вказується також, що через неподання необхідної фінзвітності до 30 червня 2022 року торги акціями компанії на Лондонській біржі буде тимчасово припинено з 1 липня.

“Укрпродукт Груп” є великим українським виробником фасованого масла, плавленого сиру та квасу. Виробляє молочні продукти під торговими марками “Наш молочник”, “Наш сирок”, “Молендам”, “Вершкова долина”, квас під ТМ “Арсеньєвський”.

До складу “Укрпродукт Груп” входять два заводи в Житомирі (один спеціалізується на виробництві плавленого сиру, другий – завод з виробництва квасу), а також два підприємства у Хмельницькій області: молокозавод у Старокостянтинові, що випускає фасоване масло, спреди, сир та сухе молоко, а також молочний завод у Летичеві. Виробничі потужності групи компаній дозволяло до російської агресії випускати до 70 тис. тонн молочної продукції на рік.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!