Україна та Польща шукають нових партнерів для проєкту Grain from Ukraine

Джерело:  Ukrainian Shipping Magazine
Grain from Ukraine

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський і посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхоцкі обговорили інструменти й напрями впровадження програми Grain from Ukraine.

Наразі сторони шукають можливості для розширення кола партнерів-учасників гуманітарної програми. Вже обговорили механізми її фінансування та процедуру взаємодії учасників на кожному етапі впровадження місії, повідомляє пресслужба Мінагрополітики.

«Реалізація ініціативи – спільна робота України та партнерів, і для нас важливо, щоб вона була максимально ефективною. Від цього залежить не лише економічна стабільність нашої країни у складний час, а й загалом продовольча безпека світу», – зауважив Сольський.

Міністр підкреслив важливість застосування усього можливого транспорту, який дозволяє збільшувати обсяги експорту української агропродукції.

Ціхоцкі наголосив, що Польща й надалі активно підтрмуватиме Україну, зокрема, у питаннях забезпечення продовольчої безпеки світу.

Раніше USM повідомляв, що під егідою Президента Володимира Зеленського 15 листопада розпочала роботу гуманітарна програма Grain from Ukraine, яка буде реалізована в партнерстві з World Food Program.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!