Україна. Експорт соняшникової олії продовжується

подсолнечное масло
UkrAgroConsult

Україна продовжує експортувати соняшникову олію малими партіями наземними маршрутами, а також через дунайські порти. Так, через порт Ізмаїл олія перевантажується прямим варіантом з автомобілей на судно.

По розрахункам УкрАгроКонсалт, порт Ізмаїл здатен перевалювати до 250 тис. тонн рослинної олії в рік. В сезоні 20/21 через цей порт було відправлено на експорт 74 тис. тонн соняшникової олії.

Необхідно також відмітити, що в 20/21 МР 373 тис. тонн олії було відправлено на експорт автомобільним та залізничним транспортом через сухопутні кордони з Польщею, Румунією, Молдовою та Угорщиною.

Детальна інформація по експорту олійних культур і продуктів їх переробки, балансам попиту і пропозиції, ціновим тенденціям, стану посівів та ходу збиральної / посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, що надає швидкий доступ до щоденної оперативної інформації агро ринку Причорномор’я, аналітичних звітів та прогнозів, історичних даних, а також ефективних інструментів для обробки та завантаження даних.

Підвищіть свою ефективність з допомогою агро аналітики вже зараз!

Реєструйтесь, щоб отримати розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!