У жовтні обсяг передачі зернових до Угорщини зріс на понад 66%

Джерело:  Rail.insider
залізниця жд

У жовтні середньодобовий обсяг передачі зернових вантажів до Угорщини збільшився на 22,2 вагона, або 66,9%. Такі дані надав заступник директора департаменту технології перевезень та комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов.

Наразі найбільше вагонів із зерном прямують через україно-угорські прикордонні переходи — 55,3 одиниці на добу. Порівняно із вереснем зростання становить 22,2 вагона на добу (або 66,9%).

Значно зріс і середньодобовий обсяг передачі зерна до Словаччини — на 13,6 вагона (або 46,5%). Теперішній показник сягає 42,8 одиниці на добу.

Через україно-румунські прикордонні переходи наразі прямує 53,7 вагона із зерном на добу. Це на 3,5 одиниці (або 6,9%) більше, ніж у вересні.

Водночас скоротився середньодобовий обсяг передачі зернових вантажів до Польщі — на п’ять вагонів на добу (або 10,1%). Наразі через ці прикордонні переходи прямує 44,8 одиниці в середньому на добу.

Загальний обсяг середньодобової передачі зернових вантажів і шротів через західні прикордонні переходи у жовтні становить 260 вагонів. З початку місяця показник зріс на 53 одиниці (або 25,6%).

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!