У Єгипті запропонували імпортувати продукти через державні компанії

Джерело:  Зерно Он-Лайн
Египет

Все зерно в Єгипет імпортувати через урядове Управління із постачання сировинних товарів запропонував голова відділу птахівництва Каїрської торгової палати Абдель Азіз Аль-Сайєд, 10 квітня повідомляє мережеве видання All About Feed.

Аль-Сайєд повідомив, що Єгипет імпортує 80% споживаної кукурудзи та 95% сої. В останні роки значно зросли ціни на корми для тварин. Для гальмування цін на корми експорт пропонує стимулювати рекультивацію земель та переробку відходів у корми.

На імпорт кормів до Єгипту позначаються економічні потрясіння останніх років. Траплялося, що постачання пшениці блокувалося в єгипетських портах через брак валюти для оплати.

Одержавлення дозволить уряду «контролювати ритм ринку», забезпечуючи стабільність постачання сировини, сказав Аль-Сайєд.

Аль-Сайєд зазначив, що Єгипет на рік виробляє від 80 до 100 млн тонн сільськогосподарських відходів, які можна переробити на корми. на його думку, правильно перероблені відходи знизять витрати в птахівництві, і зрештою принесе користь усім «від держави до простих громадян».

Член комітету з рибного багатства Салах Абдель Саттар Хаггаг запропонував подвоїти зусилля щодо освоєння занедбаних сільськогосподарських земель та за рахунок цього наростити виробництво зерна.

Глава Фермерського синдикату Хусейн Абу Саддам повідомив, що фермери зі змінним успіхом намагаються використати відходи рису, кукурудзи та томатів для годування сільськогосподарських тварин. Саддам запропонував наростити зрошувані площі, проте попередив, що відчутний прогрес у цій галузі утруднений нестачею води.

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!