У травні найбільше зернових вантажів залізницею передається до Польщі

Джерело:  Rail.insider
залізниця жд

За підсумками 22 діб травня найбільша кількість вагонів із зерном прямує через українсько-польські прикордонні переходи. Про це йшлося під час онлайн-наради представників АТ «Укрзалізниця» з учасниками аграрного ринку 23 травня.

Як зауважив заступник директора департаменту технології перевезень та комерційної роботи товариства Валерій Ткачов, наразі до Польщі у середньому на добу прямує 68,8 вагона із зерновими. Це на 9,2 одиниці на добу (або 11,7%) менше порівняно з квітнем.

Передача зерна залізницею до Угорщини скоротилося на 7,2 вагона на добу (22,1%). Показник наразі становить 25,2 одиниці на добу.

Ще менше вагонів із зерновими щодоби прямують через українсько-румунські прикордонні переходи — 23,6 одиниці. Такий обсяг на 23,6 вагона на добу (або 50,1%) менше, ніж у квітні.

Проте зростає обсяг перевезення зернових до Словаччини. Наразі середньодобовий показник становить 34,5 вагона. Це на 5,7 одиниці на добу (або 19,7%) перевищує квітневий обсяг передачі.

Загальний показник середньодобової передачі зернових вантажів та макухи становить 256 вагонів. Упродовж 22 діб травня показник зменшився на 16 одиниць на добу.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!