У портах Великої Одеси зростає обсяг вивантаження вагонів із зерном

Джерело:  Rail.insider
зерновоз

Середньодобовий показник вивантаження зерна у портах Великої Одеси зріс до 964 вагонів. Про це йшлося під час онлайн-наради представників АТ «Укрзалізниця» з учасниками аграрного ринку 19 вересня.

За даними представників АТ «Укрзалізниця», за останній тиждень середньодобовий обсяг вивантаження вагонів із зерном у портах Великої Одеси зріс на 31 одиницю — до 964 вагонів.

Зросло і загальне накопичення таких вагонів — на 221 одиницю за тиждень. Наразі до портів Великої Одеси прямує 4273 вагони зі збіжжям.

Середньодобове навантаження вагонів на мережі у напрямку портів Великої Одеси сягає 1008 одиниць. За останній тиждень показник збільшився на 24 вагони на добу.

Накопичення вагонів із зерном у напрямку порту Ізмаїл зросло на 14 одиниць. До нього рухається 560 вагонів.

Середньодобовий показник вивантаження вагонів із зерном в порту Ізмаїл становить 76 одиниць. За тиждень обсяг скоротився на три вагони на добу.

Зауважувалося, що збільшенню обсягу вивантаження у портах заважають тимчасові опади, постійні повітряні тривоги (персонал портових операторів вимушений перебувати в бомбосховищах) та систематичні удари по енергетичній та припортовій інфраструктурі.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!