У напрямку портів Великої Одеси рухаються 555 вагонів із зерновими вантажами

Джерело:  Rail.insider
зерновоз

Станом на 10 липня у напрямку портів Великої Одеси рухається 555 вагонів із зерновими вантажами. За період з 3 по 9 липня кількість вагонів, що прямують до портів, скоротилася на 238 вагонів, або 30,01%.

За минулу добу обсяг вивантаження становив 195 вагонів із зерном. При цьому добовий показник вивантаження коливається у діапазоні 190–192 вагони із зерном. За даними Валерія Ткачова, зниження показника передусім пов’язано зі скороченням обсягів навантаження.

Він також повідомив, що роботу «зернового коридору» наразі фактично заблоковано. З 29 червня моніторингова група не оглядає судна на вхід. Наразі очікують огляду 29 суден (20 прямують до порту Чорноморськ, а дев’ять — до Одеси.

Також трохи скоротилося накопичення вагонів із зерном у напрямку порту Ізмаїл. Станом на 9 липня їхня кількість становила 1925 одиниць. За період з 3 по 9 липня накопичення вагонів зменшилося на 30 вагонів, або 1,53%. Вивантаження за минулу добу в порту скоротилося до 58 вагонів із зерном (три доби діяло штормове попередження, сильний вітер). Загалом у напрямку порту Ізмаїл рухається понад 6,5 тис. вагонів із вантажами різної номенклатури.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!