У Миколаєві з’явиться вулиця на честь Олексія Вадатурського

Джерело:  Rail.insider
Вадатурський

У Миколаєві завершилися громадські слухання щодо перейменування на честь Героя України, засновника агрохолдингу «Нібулон» Олексія Вадатурського вулиці Фалєєвської. 

За перейменування на честь Олексія Вадатурського вулиці Фалєєвської виступила більшість опитаних (понад 66% респондентів за результатами онлайн-голосування).

«За ці два місяці громадських слухань ми отримали величезну кількість підтримки від миколаївців. Хтось приходив до офісу, хтось писав листи, телефонував, хтось, почувши про вулицю Вадатурського, більше нічого не запитував, лиш сумно зронивши «Я його знав», із мовчазною тугою долучався до онлайн-голосування. Дякуємо кожному із вас, що пам’ятаєте Олексія Опанасовича і цінуєте його внесок у розвиток Миколаєва», — наголосили у пресслужбі агрохолдингу.

Додається, що тепер час фінального етапу перейменування, і голова Миколаївської ОВА Віталій Кім «має можливість підтримати громаду міста у прагненні перейменувати вулицю, з якої починалася історія «Нібулону», на честь Олексія Вадатурського, почесного громадянина Миколаєва та Героя України».

Як повідомлялося раніше, Олексій Вадатурський загинув від обстрілу росіян.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!