У міноборони Туреччини задоволені роботою зернових коридорів

Джерело:  Укрінформ
корабль
У Туреччині висловили задоволення роботою зернових коридорів, здійснюваною у співпраці та координації Спільного координаційного центру в Стамбулі.

Про це йшлося в ході телефонної розмови Міністра інфраструктури України Олександра Кубракова та Міністра національної оборони Туреччини Хулусі Акара, повідомляє Укрінформ з посиланням на повідомлення міноборони Туреччини у Твітері.

“Міністр національної оборони Хулусі Акар провів розмову з Міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим. У ході розмови відбувся обмін думками щодо відвантажень зерна з українських портів”, – повідомили в турецькому міністерстві.

Зазначається також, що Акар висловив задоволення результатами роботи.

“Міністр національної оборони Хулусі Акар також висловив задоволення роботою, проведеною у співпраці та координації Спільного координаційного центру в Стамбулі”, – вказали у міністерстві.

Майже за два місяці роботи «зернового коридору» з українських портів вийшли 238 суден з 5,46 млн тонн агропродукції, призначеної для країн Азії, Європи та Африки.

Питання функціонування зернових коридорів також було серед тем, які обговорювалися під час нещодавньої розмови президентів Туреччини та росії.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!