У липні незначно зріс обсяг перевезення зерна до Угорщини

Джерело:  Rail.insider
жд

За підсумками 17 діб липня спостерігається незначне зростання обсягу перевезення зернових вантажів до Угорщини. Про це йшлося під час онлайн-наради представників АТ «Укрзалізниця» та учасників аграрного ринку 18 липня.

Середньодобовий обсяг передачі зерна до Угорщини збільшився на 1,6 вагона порівняно із червнем. Теперішній показник становить 28,7 одиниці на добу.

Через українсько-словацькі прикордонні переходи щодоби в середньому прямують 22,5 вагона із зерном. Це на 6,1 одиниці менше, ніж у червні.

Показник середньодобової передачі вагонів із зерном через українсько-румунські стики наразі становить 32,35 одиниці. Скорочення до червня сягає 19,7 вагона на добу.

Ще значніше зменшення кількості вагонів, які щодоби рухаються між Україною та Польщею. Наразі показник становить 52,8 одиниці на добу. Порівняно із червнем обсяг скоротився на 21,6 вагона на добу.

Загальний обсяг середньодобової передачі зернових вантажів та макухи становить 207 вагонів. Упродовж 17 діб липня показник зменшився на 50 вагонів на добу.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!