У керівній ланці Olkom Group відбулись серйозні кадрові зміни

Джерело:  Latifundist
Олком

У групі компаній Olkom з 26 травня 2022 року відбулися серйозні кадрові зміни. Відсторонено від повноважень та призупинено дію трудових договорів трьох членів топ-менеджменту, які займали ключові посади в компанії.

Про це повідомляє пресслужба Olkom Group.

Відзначається, що на період з’ясування всіх обставин діяльності посадових осіб у складний для країни час офіційно відсторонено від своїх обов’язків голову правління «Київського маргаринового заводу» Ніну Лещенко.

Повідомляється, що також призупинено дію трудових договорів з фінансовим директором Сергієм Мироненко та керівником служби безпеки Сергієм Цицкуном. Зазначається, що на цей час у компанії створено нову дирекцію, яку очолює Ірина Амєліна та оновлено штат співробітників.

«Це команда однодумців. І кожен співробітник — професіонал у своїй справі. Наша мета залишається спільною — рацювати заради перемоги України та забезпечувати українців якісними продуктами харчування», — прокоментувала ситуацію головний акціонер Olkom Group Ганна Олексенко.

Додається, що перед членами оновленої команди стоятимуть завдання, серед яких формування нової, якісної системи управління, оптимізація витрат і побудова ефективного ланцюга виробництва від отримання вхідної сировини до продажу продукції кінцевому клієнту.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!