У Cygnet найвищий показник продуктивності корів

Джерело:  AgroPortal.ua
коровы

Тваринницький напрям Cygnet у 2022 році отримав найвищий показник продуктивності корів за всю історію діяльності компанії.

Про це розповів генеральний директор «Сігнет-Мілк» Сергій Степаниденко корпоративному виданню.

Так, надої на одну фуражну корову становлять 10,5 тис. л на рік, а підсумкові показники надоїв за весь рік — 6,3 млн л молока.

Він уточнив, що зараз у «Сігнет Мілк» поголів’я налічує всього 605 дійних корів. Середньодобові прирости молодняка — 903 г.

«Цього року ми плануємо отримати племінний статус та продавати нетелів. Ми це мали впровадити ще у 2022-му, але війна призупинила всі плани», — розповідає директор.

Крім того, «Сігнет-Мілк» прагне досягти ще кращих показників.

«Якість силосу і сінажу, заготовленого на цей рік, низька через погану врожайність культур, оскільки літо було сухим. Проте всю недостачу білка і енергії ми компенсуємо кормами. Восени закупили шрот ріпаковий, вистачить до червня. А там буде новий урожай, і сподіваємось, що він буде хорошим. Тож є усі шанси отримати цього року знову гарні результати. Важливо, аби колеги були живі, здорові й надалі працювали так само злагоджено. І головна наша ціль — перемога. Отримаємо, а тоді вже й все інше плануватимемо», — зазначає Сергій Степаниденко.

Для довідки: ГК Cygnet обробляє 29 тис. га землі в центральній частині України — Житомирській і Вінницькій областях.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!