У червні розпочнеться будівництво інтермодального «сухого» порту

Джерело:  AgroTimes
сухий порт

У червні 2024 року розпочнеться будівництво інтермодального «сухого» порту Horonda Platform.

Таке рішення було ухвалене за результатами зустрічі представників NSV Group та міністра бізнесу Італії Адольфо Урсо щодо обговорення українсько-італійського інноваційного логістичного центру Horonda Platform.

Будівельні роботи заплановано розпочати в червні 2024 року.

Також представники NSV Group та міністр бізнесу Італії Адольфо Урсо вирішили подати заявку від NSV Group за підтримки FS Group (італійської залізниці) відповідно до закону про «інвестнянь». Крім того, було погоджено визначити стратегію щодо залучення італійського бізнесу до розбудови індустріального парку. У перспективі – створення італійського селища поряд з Horonda Platform.

Керівний партнер NSV Group Миколи Шаповалов зазначив: «Упевнені, що спільні зусилля українських та італійських партнерів сприятимуть створенню інноваційного логістичного центру, який стане не лише символом співпраці двох країн, а й важливим фактором розвитку обох економік. Віримо, що зможемо залучити ще більше італійських бізнесменів до участі у створенні індустріального парку. Ми з нетерпінням чекаємо на початок будівництва й пишаємося тим, що зможемо зробити свій внесок у розвиток логістичної сфери України, а значить — у відновлення країни після перемоги».

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!