У червні обсяг передачі вагонів із зерном до Румунії зріс на понад 62%

Джерело:  Rail.insider
жд

За підсумками червня зріс обсяг передачі через прикордонні переходи з трьома країнами: Польщею, Румунією та Угорщиною. Такі дані оприлюднив заступник директора департаменту технології перевезень та комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов.

Найбільше зростання обсягу середньодобової передачі зерна фіксується на українсько-румунських прикордонних переходах. Так, у червні порівняно із травнем збільшення становило 20 вагонів на добу, або 62,6%. Теперішній показник передачі сягнув 52,1 одиниці на добу.

До Польщі щодоби рухається 74,4 вагона із зерном. Це на 4,3 одиниці (або 6,1%) більше, ніж у травні.

Обсяг середньодобової передачі зерна через українсько-угорські прикордонні переходи у червні зріс на 0,8 вагона (або 3,2%). Наразі передається 27,1 одиниці на добу.

Водночас вагонів із зерном, що рухаються через українсько-словацькі прикордонні переходи, поменшало до 28,6 одиниці на добу. Скорочення — 6,1 вагона на добу, або 17,5%.

Загальний показник середньодобової передачі зернових вантажів і макухи становить 257 вагонів на добу. Порівняно з травнем у червні показник зменшився на сім одиниць на добу.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!