У Бразилії серйозно погіршилися умови вирощування кукурудзи

Джерело:  Зерно Он-Лайн
кукурудза

Один із найнесприятливіших сезонів вирощування кукурудзи та сої переживає Бразилія, йдеться у звіті Бразильської асоціації виробників кукурудзи та Бразильської асоціації виробників сої (Aprosoja), 9 квітня повідомляє портал новин Agriculture.

Деякі виробники вже повідомляють про значні збитки, заявив Глаубер Сільвейра, президент Асоціації виробників кукурудзи. Антоніо Гальван, президент Aprosoja, пояснив, що є лише один штат — Ріу-Гранді-ду-Сул— у якому врожай сої буде більшим, ніж минулого року. В інших штатах — він виявиться значно нижчим від звичайного. Так, у штаті Баїя виробництво буде приблизно на 10% нижчим, ніж торік.

У ключових районах для другого врожаю кукурудзи (сафріньї), включаючи Парану, Мату-Гросу, Гояс та Мату-Гросу-ду-Сул, температура перевищувала оптимальну, дощів не було, що призвело до низької вологості ґрунту та поганих умов посівів.

У той же час в Аргентині безперервні дощі продовжують затримувати збирання врожаю кукурудзи та сої в Аргентині. Аргентинський форум із торгових переговорів Rosario Board of Trade повідомив про 30-відсоткову затримку збору врожаю кукурудзи. У країні зібрано лише 7% соєвих бобів, і лише 3% — із середньою врожайністю.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!