Травневі соєві боби (CBOT) знизилися до закриття торгів

Джерело:  Oilword
доллар

Травневі соєві боби (CBOT) знизилися до закриття торгів на 0,5% до $11,75 1/4 за бушель.

Пшениця з постачанням у травні впала на 1,4% до $5,57 3/4 за бушель на торговій біржі Чикаго у вівторок на тлі ознак поліпшення виробництва по всьому світу.

Кукурудза з постачанням у травні впала на 1% до $4,31 1/4 за бушель.

“Ми налаштовані обережно і оптимістично і очікуємо зростання виробництва на 2% у більшості великих виробників, включаючи Росію та США, у пшеничному сезоні 2024/25 року”, – заявила Меган Фішер із Capital Economics у замітці. Фішер додає, що перехід клімату від Ель-Ніньо до Ла-Нінья, як очікується, також сприятиме збільшенню врожаїв пшениці.

“Ціни на зернові, як і раніше, знаходяться в діапазоні на графіках через ведмежу загальну фундаментальну картину, яка стане ще більш негативною у зв’язку з сильним початком посівів кукурудзи в США”, – сказав Метт Зеллер зі StoneX.

Напередодні звітів WASDE і Conab у четвер багато трейдерів орієнтувалися на зовнішні ринки, такі як золото. Ф’ючерси на золото падали більшу частину дня, а згодом виросли на 0,5% до $2343,50 за тройську унцію. Деякі трейдери очікують масштабнішого відкату по золоту і, відповідно, за сировинними товарами в цілому. “Сьогодні вранці золото підскочило до нового максимуму, і це привабило більшу частину купівельного інтересу на ринку, але тепер, коли золото відкотилося, у сировинних товарах спостерігаються незначні покупки”, – сказав Карл Зетцер із Consus Ag Consulting.

Очікується, що запаси сої та пшениці у звіті за цей місяць зростуть: запаси сої зростуть на 4 мільйони бушелів до 319 мільйонів бушелів, а запаси пшениці зростуть на 12 мільйонів бушелів до 685 мільйонів бушелів. Аналітики прогнозують зниження світових фондових індексів у всіх напрямках.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!