Trans-Oil Group – Офіційний спонсор EURO GRAIN HUB Exchange & Forum, 26-28 квітня, Бухарест

Джерело:  УкрАгроКонсалт

Ми раді повідомити, що Trans-Oil Group стала Офіційним спонсором EURO GRAIN HUB Exchange & Forum, що відбудеться 26-28 квітня в Marriott Grand Hotel, Бухарест, Румунія.

Trans-Oil Group — це агропромисловий конгломерат із широким спектром діяльності, включаючи переробку олійних культур, обробку та зберігання зерна, міжнародну торгівлю товарами, виробництво рослинної олії та борошна. На підприємстві працює 2800 співробітників, головним чином у сфері виробництва соняшникової олії, а також у відділах закупівлі та логістики, які повністю належать і управляються групою.

Бізнес-сегментами групи є:

  • Виробництво та рафінування соняшникової олії – переробка насіння олійних культур для отримання рослинної олії для харчової промисловості та шроту на корм тваринам. Група володіє та управляє п’ятьма заводами з переробки олійних культур: три в Республіці Молдова, один в Румунії та один в Сербії.

Бренди соняшникової олії Групи, такі як «FLORIS» і «ISKON», є лідерами на місцевих ринках і все більше виходять на міжнародний рівень у Європі, Азії, Африці та на Близькому Сході.

  • Зерно та трейдинг – Trans-Oil Group є лідером експорту зернових та олійних культур у Центральній та Східній Європі. Група управляє 49 зерносховищами в Республіці Молдова, Румунії та Сербії загальною місткістю понад 1 мільйон тонн.
  • Експортні термінали – Trans-Oil Group надає послуги з обробки зерна, олії та перевалки через термінали, розташовані в Рені (Україна), Джурджулешти (Республіка Молдова), Панчево та Бачка Паланка (Сербія). Загальна пропускна здатність шести терміналів становить понад 6 мільйонів тонн на рік.

Сільське господарство країн Центральної та Східної Європи, включаючи Румунію, стає все більш важливим як регіон походження зернових та олійних культур і постачальник з низьким рівнем ризику в умовах невизначеності та порушень логістичного ланцюга. Фактично це нова позиція регіону, яка наразі недооцінюється більшістю гравців ринку.

Війна в Україні сприяла великим змінам у регіональних потоках зерна, що вплинуло на світову торгівлю товарами. Експорт зерна з країн Центральної та Східної Європи (Болгарія, Румунія, Сербія, Молдова та інші) потенційно здатний заповнити дефіцит у найближчі 2-5 років після скорочення українського експорту.

EURO GRAIN HUB Exchange & Forum –  нова регіональна платформа для ефективного спілкування, укладання контрактів в аграрному секторі, проведення дискусій з залученням фермерів, трейдерів, постачальників ресурсів, тваринницької та кормової галузі, зберігання, щоб допомогти операторам ринку зерна та олійних культур приборкати глобальну продовольчу інфляцію та зміцнити позиції України на світових ринках.

Унікальна експертиза та спільні зусилля організаторів – УкрАгроКонсалтAgriPortal та AgroPortal – гарантують висококласну професійну програму, учасників та неперевершені можливості для спілкування.

Реєстрація за тарифом РАННЯ ПТАШКА діє до 15 березня.

Бажаєте співпрацювати, стати Партнером  чи надіслати питання?

Будь ласка:

registrations@eurograinevents.com

https://eurograinevents.com/

До зустрічі!

Позначки:, , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!