ТАС Агро повністю відмовляється від оранки

Джерело:  AgroPortal.ua
посівна

Компанія «ТАС Агро» цьогоріч планує повністю відмовитися від такого агроприйому як оранка. Про це в коментарі AgroPortal.ua зазначили в компанії.

Замість цього використовуватимуть глибоке розпушування, а в південних регіонах планують працювати з мінімальним обробітком і Strip-till.

«Завдяки відмові від оранки компанія скоротить витрати на техніку та пальне, оптимізує чисельність персоналу, знизить норми використання добрив, поліпшить структуру ґрунту і підвищить родючість», — констатують у «ТАС Агро».

У планах компанії на 2024 рік і певні зміни в сівозміні культур у бік озимих, збільшивши площі під озимим ріпаком та розширивши посіви сої, соняшнику та зменшивши частку кукурудзи.

Для довідки: «ТАС Агро» — провідна аграрна компанія України, що динамічно розвивається. На сьогодні обробляє понад 80 тис. га земель у Чернігівській, Сумській, Київській, Вінницькій, Кіровоградській та Миколаївській областях. Компанія працює в різних сферах сільського господарства (рослинництво, тваринництво, зберігання зернових).

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!