Сухий порт на кордоні з Польщею почав перевалювати добрива

Джерело:  ЦТС

«Мостиський сухий порт» (контейнерний термінал «Мостиська»), розташований неподалік від кордону з Польщею, розширив свої послуги на перевантаження мінеральних добрив.

Наявні на терміналі 8 колій дозволяють одночасно приймати європейські вагони по колії 1435 мм та перевантажувати добрива у вагони колії 1520 мм або на вантажні автомобілі. Перевантажувальне обладнання підприємства дає змогу приймати, зберігати та відвантажувати мінеральні добрива в «біг-бегах» та в мішках на палетах.

«Хоча послуга перевантаження добрив на кордоні не є новою, сам термінал виділяє одну дійсно унікальну і затребувану в наш час опцію, а саме наявність митної зони, яка дозволяє приймати і вивантажувати добрива на склад одразу після перетину кордону», — повідомили на терміналі.

Зазначається, що ця можливість надає змогу постійним клієнтам терміналу економити в середньому від 100 тис. грн за день простою потяга в очікуванні розмитнення.

«Хоча в цілому ситуація з розмитненням, яка була на початку року, покращилась, клієнти терміналу продовжують користуватись такою перевагою і можливістю економити на логістиці», — сказано в коментарі.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!