Судно Allseeds рівно місяць не пропускають по «зерновому коридору» — В’ячеслав Петрище

Джерело:  Latifundist

Голова групи Allseeds В’ячеслав Петрище назвав непрозорою роботу «зернового коридору» та звинуватив у корупції чиновників Мінінфраструктури і АМПУ.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Ось як чітко працює комісія на чолі з АМПУ у рамках коридору «зернової ініціативи». Це невеликий скріншот зі звіту самого АМПУ та суднових брокерів (інформація, що перевіряється у відкритих джерелах). І що ми бачимо? Досить швидко працюють? Пропускають судна, які прийшли лише 19.11!!! Усього 5 днів простою. Молодці!!!!! Якби не одне, але», — пише він.

Як приклад В’ячеслав Петрище наводить зафрахтований компанією танкер «SUGAR» під завантаження 37 000 тонн олії для Індії, який з 24 жовтня «ніхто і пальцем не веде пропускати».

На думку бізнесмена, такий дисбалагс пов’язаний з корупційними діями чиновників.

«Це яка відкритість? Які рівні для всіх умови? Хтось може це пояснити, крім КОРУПЦІЇ? Це мільйони доларів на простої для одних і дуже оперативна перепустка для інших! Панове АМПУ, добродії з міністерства транспорту та інфраструктури, я вас усіх особисто вважаю МАРОДЕРАМИ І ЗЛОЧИНЦЯМИ!! Сподіваюся що цей пост побачать у відповідних службах, СБУ, Офіс Президента, Антикорупційний офіс, якщо наших офіційних листів та прохань пропустити судно у вищезгаданих структурах ніхто не бачить. Цим постом розпочинаю інформувати всіх кожен день про ганебний бізнес АМПУ та МІУ. З фаміліями також. Хоча що до фамілій? Риба гниє з голови», — додав він.

Latifundist.com звернувся до Мінінфраструктури за роз’ясненнями причин заторів у «зерновому коридорі‎».

Нагадаємо, що генеральний директор компанії «НІБУЛОН» Андрій Вадатурський назвав роботу «зернового коридору‎»‎ непрозорою. На його думку, потрібне чітке і зрозуміле формування черги.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!