StoneX Group Inc. – Офиційний Спонсор Міжнародної конференції «Black Sea Grain & Oil Trade-2020»

 

 

УкрАгроКонсалт радий представити Спонсора Міжнародної конференції «Black Sea Grain & Oil Trade-2020»StoneX Group Inc.

Компанія StoneX Group Inc. – це мережева компанія фінансових послуг інституційного рівня, яка об’єднує компанії, організації, трейдерів та інвесторів з глобальною ринковою екосистемою за допомогою унікального поєднання цифрових платформ, клірінгових та виконавчих послуг під ключ з персоналізованим підходом та багатим досвідом.

Компанія є лідером в сфері спеціалізованих фінансових послуг по всьому світу, надаючи інструменти для захисту прибутковості бізнесу і управління ризиками.

1 вересня 2020 р. StoneX Group Inc. проведе практичний онлайн-семінар «Перехресні вітри завтрашнього ринку. Стратегії хеджування для захисту від цінових ризиків». Рівень складності: середній. Участь безкоштовна.

Деталі

Реєстрація

Нагадуємо, що Міжнародна конференція  «Black Sea Grain & Oil Trade-2020» відбудеться 2-3 вересня в Event Hall Obolon, м. Київ. 

Організатор конференції – консалтингова агенція УкрАгроКонсалт. Генеральний Спонсор конференції – ACTAVA TRADING, Офіційний Спонсор – Sierentz.  Спонсори – НІБУЛОН, StoneX Group Inc., GP Global. Конференція проходить за підтримки ГАФТА, УЗА та Асоціації Укроліяпром.

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕКЛАМНІ ПОСЛУГИ

УкрАгроКонсалт

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!