Sense Bank реструктурував кредитний портфель «Нібулону»

Нібулон

Sense Bank та компанія «Нібулон» дійшли згоди щодо реструктуризації кредитного портфеля агровиробника та експортера на суму 27,6 млн доларів.

За умовами договору термін кредиту становить вісім років, три з яких — це грейс-період, який діятиме до листопада 2027 року, та п’ятирічний графік погашення до вересня 2032 року.

Начальниця відділу по роботі з агропромисловим комплексом та харчовою промисловістю Sense Bank Вероніка Агафонова, коментуючи підписання угоди між установами, зазначила важливість подальшої систематичної підтримки аграрного сектора економіки України:

«Для Sense Bank надзвичайно важливим є послідовна та постійна підтримка такого важливого для України сектору економіки, як АПК. «Нібулон» — це один із найбільших експортерів української продукції і є партнером банку майже вісім років. Завершення реструктуризації банком — це важливий крок на підтримку платоспроможності й відновлення експортного потенціалу компанії задля розбудови стійкого майбутнього економіки України».

Начальниця відділу по роботі із банками «Нібулону» Віталіна Марченко переконана у силі взаємного руху до спільної мети.

«Наша програма реструктуризації з українськими банками добігає кінця. Дякуємо партнерам із Sense Bank, що доєднались до неї, підтримали, реструктурувавши кредитну заборгованість компанії. Продовжуємо працювати, аби виправдати довіру партнерів, і зробимо все можливе, аби й далі годувати людей на всіх континентах світу українським хлібом», — наголосила очільниця.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!