Семінар ‘Торгові контракти та договори фрахтування: мінімізація ризиків’ в рамках EURO GRAIN HUB Exchange & Forum, 27 квітня

Джерело:  УкрАгроКонсалт

AGA Partners, провідна юридична фірма у сфері міжнародної торгівлі та арбітражу, проведе спеціальний навчальний курс ‘Торгові контракти та договори фрахтування: ​мінімізація ризиків’, який охопить найбільш актуальні питання, пов’язані з виконанням контрактів на перевезення товарів і доставки у воєнний час.

На семінарі будуть розглянуті ключові проблеми виконання контракту від моменту його укладення до отримання платежу.

Учасники отримають практичні знання про основні виклики, пов’язані з новими логістичними маршрутами, найпоширеніші помилки сторін та можливі шляхи їх уникнення, застосування форс-мажорних умов, наслідки невиконання контракту та багато інших питань, які виникають у повсякденній торгівлі.

ПРОГРАМА СЕМІНАРУ

Кількість учасників Семінару обмежена. Реєструйтеся заздалегідь!
Вартість участі: 150€

EURO GRAIN HUB Exchange & Forum відбудеться 26-28 квітня в Marriott Grand Hotel, Бухарест, Румунія. Це нова регіональна платформа для ефективного спілкування, укладання контрактів в аграрному секторі, проведення дискусій з залученням фермерів, трейдерів, постачальників ресурсів, тваринницької та кормової галузі, зберігання, щоб допомогти операторам ринку зерна та олійних культур приборкати глобальну продовольчу інфляцію та зміцнити позиції України на світових ринках.

Унікальна експертиза та спільні зусилля організаторів – УкрАгроКонсалтAgriPortal та AgroPortal – гарантують висококласну професійну програму, учасників та неперевершені можливості для спілкування.

Бажаєте співпрацювати, стати Партнером  чи надіслати питання?

Будь ласка:

registrations@eurograinevents.com

eurograinevents.com

До зустрічі!

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!