Румунський інтермодальний термінал Rail Hub Transylvania почав приймати зерно з України

Джерело:  ЦТС
Rail Hub Transylvania

Термінал Rail Hub Transylvania на заході Румунії став приймати зерно з України, що доставляється залізницею. Про це розповів один із менеджерів румунського підприємства.

Після прибуття на термінал зерно з українських вагонів перевантажується в автотранспорт для подальшої доставки до необхідного пункту призначення.

Rail Hub Transylvania – приватний інтермодальний оператор, що надає логістичні послуги з перевантаження товарів із залізничного транспорту на автотранспорт і навпаки. Термінал розташований на заході Румунії. Термінал має залізничне сполучення з портом Констанца за допомогою регулярних блок-поїздів.

Раніше Міністр аграрної політики України Микола Сольський обговорював можливість експорту українського зерна через порт Констанца з міністром транспорту та інфраструктури Румунії Іонелом Скриоштяну.

“Ми з партнерами шукаємо альтернативні логістичні шляхи для відправлення наших вантажів через європейські морські порти, зокрема, румунський морський порт Констанца. Крім того, обговорюємо можливості залізничних перевезень, збільшення обсягів транзитних перевезень вантажним транспортом”, – зазначав Сольський.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!