Оперативне командування “Південь” проінформувало про те, що 21 червня російські загарбники наносили ракетні удари по території Миколаївської області, які призвели до руйнувань портової інфраструктури.

“Вранці одночасно крилатими ракетами атаковано Миколаїв та Очаків, уражено портову інфраструктуру, знищено вантажівки, пошкоджені будівлі підприємств та електричні мережі”, – говориться в зведенні українських захисників за 21 червня, яке цитує ЦТС.

Раніше того ж дня Оперативне командування “Південь” оприлюднило таку інформацію: “Ранком знов нанесено ракетний удар з повітря та реактивними системами залпового вогню з Херсонського напряму по Миколаєву та передмістю. Ворог продовжує руйнувати портову інфраструктуру та сільськогосподарські площі”.

Яка саме портова інфраструктура зазнала руйнувань, не уточнюється.

Разом з тим, українські військові надали трохи більше інформації про наслідки масованого удару ЗСУ по острову Зміїний. “В продовження операції з ураження ворожих підрозділів на острові Зміїному, зафіксовано влучання у зенітно-ракетний комплекс “Панцир С”, радіолокаційну станцію та автомобільну техніку. Остаточні результати дорозвідуються”, – говориться в повідомленні.

289757657_10229004981535337_6787168923571321977_n