рф збільшила квоту на вивіз зерна на 5 млн тонн

Джерело:  Зерно Он-Лайн
зерно

Постановою уряду рф, розробленим Мінсільгоспом рф, встановлено окрему тарифну квоту на вивезення до інших держав, які не є членами ЄАЕС, пшениці та меслину, жита, ячменю та кукурудзи по 30 червня 2024 року обсягом 5 млн тонн.

Видаватиметься окрема тарифна квота учасникам зовнішньоторговельної діяльності відповідно до Правил розподілу додаткової частини тарифних квот у заявному порядку. Подати заявку на отримання квоти можна через Єдиний портал державних та муніципальних послуг. У цьому форма заяви змінилася.

З урахуванням значного збільшення обсягу додаткової частини тарифної квоти підвищено гранично допустимий обсяг додаткової частини тарифних квот, який може отримати один експортер, з 45 до 70% від розміру виданої йому насамперед основної частини, а для окремих учасників – до 170%.

Відповідно до постанови Уряду росії від 23 грудня 2023 року тарифні квоти на вивезення до інших держав, які не є членами ЄАЕС, пшениці та меслина, жита, ячменю та кукурудзи з 15 лютого по 30 червня 2024 року були встановлені в обсязі 24 млн тонн.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!