рф радить експортерам не продавати пшеницю на тендерах за ціною нижче 250 $/т

Джерело:  УкрАгроКонсалт
доллар
UkrAgroConsult

11 жовтня 2024 року відбулася закрита зустріч російських експортерів зерна, за підсумками якої було визначено 13 країн, куди експорт російського зерна та зернова продукція здійснюватиметься без іноземних посередників: Єгипет, Туніс, Алжир, Марокко, Йорданія, Саудівська Аравія, Бангладеш, Катар, Кувейт, Південна Корея, Пакистан, Індія.

Також було прийнято рішення про виключення іноземних посередників з ланцюжків постачання російської пшениці та іншої зернової продукції.

Міністерство сільського господарства росії порадило експортерам не продавати пшеницю на тендерах за ціною нижче 250 $/т FOB.

Союз експортерів зерна озвучив експортні ціни на пшеницю на умовах FOB Новоросійськ на рівні 240 $/т на жовтень, 245 $/т на листопад і 250 $/т на грудень.

З 23 жовтня експортне мито на російську пшеницю становитиме 2131,2 руб/т.

Детальна інформація про експорт зернових культур і продуктів їх переробки, баланси попиту і пропозиції, цінові тенденції, стан посівів та хід збиральної/посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, що надає швидкий доступ до щоденної оперативної інформації агро ринку Причорномор’я, аналітичних звітів та прогнозів, історичних даних, а також ефективних інструментів для обробки та завантаження даних.

Підвищіть свою ефективність з допомогою агро аналітики вже зараз!

Реєструйтесь, щоб отримати розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/uk/register/1

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!